40 Mijl van BRU 2021 afgelast

15 maart 2021 - Helaas heeft de organisatie van de 40 Mijl van BRU een beslissing moeten nemen om de wedstrijd in 2021 niet te organiseren.

De coronacrisis had niet alleen invloed op de editie van 2020, maar nu ook op die van 2021. Het is op dit moment nog ten zeerste onzeker of we voor eind mei een vergunning krijgen om de 40 mijl van Bru weer te kunnen organiseren. Wel is met zekerheid te zeggen dat we geen 40 mijl kunnen organiseren zoals we gewend zijn.

Met die voor ons zo bekende gezelligheid en de steun van onze sponsoren. Daarom heeft de organisatie besloten om de editie van dit jaar over te slaan. We gaan ons richten op een wisseling van het bestuur en nemen dit jaar de tijd om alles goed over te dragen.

Het is tijd voor nieuwe ideeën en gezichten in de organisatie, want veel van de leden zijn al ruim tien jaar betrokken en hebben zin in een nieuwe rol binnen de 40 mijl. Zou jij iets voor de 40 mijl van Bru willen betekenen?

Heel graag!

Stuur een mail naar info@40mijlvanbru.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Webinar ORC Certificaat 2 maart

4 maart 2021 - Afgelopen dinsdag 2 maart organiseerde de Noordzee Club een webinar over het ORC Certificaat. In dit webinar uitleg over hoe een certificaat tot stand komt, wat je op het vernie... Lees verder

Deltaweekend naar de startlijn

21 maart 2021 - Het blijft spannend wat er dit jaar mogelijk is. Wij mikken in ieder geval op twee volle wedstrijdweekenden: Eerst de Veronicarace op 12 en 13 juni vanuit Colijnsplaat en een we... Lees verder

>