Coldhanded Cup klaar voor de start

20 september 2016 - Met nog minder dan een maand te gaan komt de eerste wedstrijd van de coldhanded cup wel heel dichtbij. Het lijkt wellicht wat onrealistisch nu we net de warmste septembermaand ooit in de boeken hebben kunnen schrijven. Maar wie weet; warme nazomer, koude winter.

Waar en wanneer
We hebben de coldhanded cup op de volgende zaterdagen gepland: 15 oktober, 26 november, 10 december ,14 januari, 11 februari en 18 maart. Indien we een uitval van een wedstrijd hebben is er een extra coldhanded op 4 maart.
De startlijn ligt in het Markermeer bij Lelystad Haven.

Nieuw: 50% korting op je winterligplaats
Heb je nog geen winterligplaats geboekt en vaar je mee dit winterseizoen? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Jachthaven Lelystad Haven. De Coldhandedzeilers ontvangen 50% korting op de winterligplaats. Je kan dit bij je aanmelding vermelden, de havenmeester neemt dan contact met je op. 

Wedstrijdbepalingen
De wedstrijdbepalingen voor 2016/2017 zijn vastgesteld en staan op de site. We gaan varen in de klassen ORC (FC en DH) en bij voldoende deelname (minimaal 5 schepen) ook onder IRC klasse.
Klik hier voor de wedstrijdbepalingen.

Eenheidsklasse
We bieden de mogelijkheid om in een eenheidsklasse te varen. Zodra we vijf boten (bijvoorbeeld J-109) aan de start hebben vaar je in een eenheidsklasse.

Inschrijven
Inschrijven is eenvoudig. Dat kun je door middel van het inschrijfformulier op de site doen. Je maakt de inschrijving dan compleet door de Verklaring van Verantwoordelijkheid in te accorderen én het inschrijfgeld over te maken. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooie serie winterwedstrijden. 

ORC 2H

MXTC eerste klassenkampioen ORC Sportboten

19 september 2016 - Van 9 t/m 11 september organiseerde de Enkhuizer Watersportvereniging Almere (EWVA) de VOC Cup, het eerste Open Klassenkampioenschap voor ORC Sportboats onder Triple Number. A... Lees verder

3 Nederlandse Teams in Finale Sailing Champions League 2016

23 september 2016 - Van 23 tot 25 september wordt de finale van de Sailing Champions League gehouden in Porto Cervo, Sardinië. De beste 32 teams uit 12 Europa’s clubcompetities treffen elkaar om te... Lees verder

>