Dag van het Wedstrijdzeilen 2019

24 oktober 2019 - Zaterdag, 23 november, is de Dag van het Wedstrijdzeilen, hier praten we na over afgelopen seizoen maar gaan we voornamelijk in op de toekomst van het competitie zeilen in kajuitjachten. En natuurlijk .............

reiken we ook de jaarprijzen uit! Gastheer dit jaar is WSV Braassemermeer in Roelofarendsveen. Adres: Noorderhem 2, 2371 EC Roelofarendsveen.

 

In de middag kijken we samen terug op het afgelopen seizoen, wat vond jij dat beter kon en wat heb je als positief ervaren? Ook kijken we vooruit naar volgend seizoen. Mede naar aanleiding van de gesprekken met de, vorig jaar gevormde, klankbordgroep presenteren wij een vernieuwde opzet voor de competitie 2020. Aanvullende informatie sturen wij binnenkort rond. Na het middagprogramma en voor het diner is er uiteraard een borrel. Aangekleed  met heerlijke borrelhappen die aangeboden worden door de NZC net zoals het eerste drankje.

Uitreiking jaarprijzen
Vervolgens beginnen we aan bij het diner en de prijsuitreiking van de jaarprijzen. De Verbondsbezems worden hier uitgereikt met daarnaast nog een aantal speciaal te vergeven awards. Alle prijswinnaars in de 8 klassen; de eerste, tweede en derde plaatsen, worden gekroond voor hun succesvolle wedstrijdseizoen. Meld je daarvoor hier aan!

 AGENDA
13:30 – 15:00 Opening & Terugblik op 2019

  • In de ORC klassen, de tendens
  • In de IRC klasse
  • In de SW
  • In de shorthanded
  • Internationaal
  • De diverse events & Kampioenschappen in Nederland, wat namen we waar. Wat ging goed en wat niet. Controles. Rating reviews, etc.
  • Verslag van het voorbije IRC en ORC congres en vanuit World Sailing. 

15:00 – 15:30 Pauze (koffie, thee en winterse lekkernijen)
 
15:30 – 17.00 Competitie 2020

  • Vernieuwde Competitie 2020 
  • Klassenindeling en klassengrenzen
  • De Kalender voor 2020 (Nationaal, regionaal, lokaal)
  • Tips voor 2020, zorg dat je certificaat in orde is.

17:00 – 18:00 Napraten tijdens Borrel

18.30 - 22.00 Diner

 

Tot ziens op 23 november 2019 in Roelofarendsveen. Wij kijken er naar uit om met elkaar een nog mooier 2020 op wedstrijdgebied neer te zetten.

Dit is alleen mogelijk als zoveel mogelijk wedstrijdzeilers ..........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H DQTC SC

Blowin in the Wind

9 oktober 2019 - De seizoen afsluiter zit erop. De Van Uden Reco oktoberraces is een feit. In tegenstelling tot vorig jaar was er deze keer zeker geen gebrek aan wind in Medemblik. In de aanloop... Lees verder

Kort maar krachtig

6 november 2019 - De Goofies zeilwedstrijden van afgelopen zaterdag 2 november laten zich het best samenvatten met de term:“kort maar krachtig” “Kort” door de lengte van de ................ Lees verder

>