De Flevorace 2021 spoort potentiële deelnemers aan zich in te schrijven!

22 juli 2021 - Update 1 augustus - Flevorace geannuleerd. De KNZ&RV was vol aan de slag met de voorbereidingen van de Flevorace 2021, maar kan helaas niet doorgaan. De ontwikkelingen en bijbehorende maatregelen in verband met corona gingen de goede kant op en alle seinen stonden op groen, dus was de hoop van de KNZ&RV op een sportief en prachtig zeilevenement. Spijtig genoeg waren er niet op tijd voldoende inschrijvingen. Dat heeft de KNZ&RV moeten besluiten het evenement te annuleren.

De inschrijvingen lopen momenteel nog achter in vergelijking met voorgaande jaren. Een aantal (top)boten heeft zich inmiddels ingeschreven, maar voor een succesvol evenement zijn meer deelnemers noodzakelijk. De indruk is dat deelnemers terughoudend zijn en pas bij voldoende andere deelnemers zelf inschrijven. Het kan dus zijn dat deelnemers op elkaar wachten. Dat brengt een risico met zich mee. Met onvoldoende deelnemers zal het evenement mogelijk niet door kunnen gaan.

De Flevorace is een prachtig evenement dat de KNZ&RV al meer dan 75 jaar met veel plezier voor zeilers organiseert. Graag voegt de KNZ&RV daar in 2021 een mooie editie aan toe. De KNZ&RV vraagt daarom potentiële deelnemers zich snel in te schrijven.

 Om deelnemers te stimuleren in te schrijven, doen de KNZ&RV twee dingen:

  • Een korting bij inschrijving tot 1 augustus, zodat er tijdig helderheid is over de te verwachten deelnemersaantallen
  • Mocht het evenement niet kunnen doorgaan (bij gebrek aan deelnemers of vanwege corona), dan wordt het inschrijfgeld volledig teruggestort.

De Flevorace is het met zijn bijzondere mix aan boten (moderne jachten, traditionele platbodems en klassieke scherpe jachten) het enige evenement in zijn soort. Het vindt plaats op het prachtige vaarwater van Enkhuizen.

Inschrijven kan via Manage2Sail. Op www.flevorace.nl zijn de link naar de inschrijfpagina en de Notice of Race te vinden.

De KNZ&RVhopen snel meer deelnemers te mogen verwelkomen!

Nieuws over het evenement is te volgen via de facebookpagina www.facebook.com/FlevoRace/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC 2H DQTC

De Flevorace 2021 wordt een bijzonder zeilfeestje.

19 juni 2021 - De KNZ&RV vertrouwt erop dat de Flevorace 2021 van 20 t/m 22 augustus in Enkhuizen door zal gaan. Daarmee wordt dit het eerste post-corona evenement georganiseerd door de konink... Lees verder

ORC-Certificaat 2021 rating opties. Wat is nieuw?

21 juli 2021 - Het ORC-certificaat heeft een totaal nieuwe lay-out gekregen. Iedere eigenaar heeft dat inmiddels kunnen zien. De ratings zijn op één pagina samengebracht en bij de rating optie... Lees verder

>