Flevoland Regatta klaar voor een nieuwe start

28 april 2017 - De Flevoland Regatta is de voortzetting van de regatta die onder de naam Lenco Regatta bekend is geworden. Op de kalender van de Noordzee Club staat dan ook op ..........

17 en 18 juni : Flevoland Regatta. Kort geleden is de organisatie er in geslaagd om een nieuwe naamsponsor te verbinden aan het evenement voor enige jaren.

De wedstrijden gaan nu gevaren worden onder de naam BLUE WATER APP REGATTA.

Het is te laat om die naam via de kalender van de Noordzee Club te verspreiden, die heeft u immers al ontvangen.

Via de oude Lenco Regatta site en de Flevoland Regatta site kunt u doorlinken naar de nieuwe BWA Regatta site waar verder alles verloopt zoals dat gebruikelijk is. Ook de wedstrijden zijn in opzet hetzelfde. Van uit de Flevo Marina worden op zaterdag en zondag de up - down wedstrijden gehouden. Voor de Quarter ton klasse is er het Open Klasse Kampioenschap en deze klasse komt daar vrijdag middag al voor in actie.

De goede bereikbaarheid van Lelystad, het diepe water vlak voor de haven en de prima parkeer gelegenheid zijn de basis voor het succes van de afgelopen jaren.

Het walprogramma draagt daar ook in grote mate aan bij. Het wordt een kopie van de voorgaande keren. Ook nu is er een borrel en wel de Heineken After Sail Party van 17.00 tot 18.00 uur . Daarna isĀ  het bekende 4 gangen diner van Alliance Restaurant de Hamert uit Wellerlooi.

Na de prijsuitreiking op zondag 18 juni rond 16.30 uur hoopt de Watersport Vereniging Lelystad terug te kijken op een geslaagd evenement met veel deelnemers.

Tot in Lelystad !

ORC DQTC

Van Uden Reco Regatta in de startblokken

20 april 2017 - De laatste puntjes op de i zetten, je werkzaamheden afronden, je zwembroek weer terug in de kast en toch de thermokleding inpakken: het is bijna zo ver, de eerste grote ......... Lees verder

Markermeercup 2017

6 mei 2017 - Een nieuw initiatief op het Markermeer heeft het levenslicht mogen aanschouwen en wel in 2017 wordt er voor het eerst de mogelijkheid geboden om te strijden om ......... Lees verder

>