Najaarscompetitie 2021 Reglement

16 augustus 2021 - Zeil mee en maak kans op de speciale prijzen in Noordzee Club Najaarscompetitie 2021! Wat moet je doen? Schrijf in en doe mee bij minimaal 3 van de 6 komende evenementen op de Wedstrijdkalender van de Noordzee Club. De winnende teams ontvangen straks tijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen de speciale "Noordzee Club Najaarscompetitie 2021 Stoffer & Blik Trofee".

Het reglement van Noordzee Club Najaarscompetitie 2021 is als volgt:

  1. Voor de Noordzee Club Najaarscompetitie 2021 krijgt ieder schip in zijn klasse per evenement punten volgens het Noordzee Club Scoring System (zie noordzeeclub.nl/wedstrijdorganisatie/).
  2. Voor de totaalscore tellen de beste 3 evenementen.
  3. Gedurende de competitie kunnen meerdere personen de verantwoordelijk persoon zijn van een schip. Voorwaarde is wel dat 1 persoon minimaal 2 van de gescoorde evenementen verantwoordelijke persoon is.
  4. De winnaars per klasse ontvangen tijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen de

         “Vergulde” Noordzee Club Stoffer & Blik Award 2021.

  1. Als er zich situaties of omstandigheden voordoen waarin dit reglement niet voorziet, dan beslist het bestuur van de Noordzee Club.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H DQTC

Breskens organiseert IRC Europees Kampioenschap 2022

2 augustus 2021 - Mede op voorspraak van de Noordzee Club zal het IRC Europees Kampioenschap 2022 in Breskens worden gehouden. De 7e editie van het IRC Europees Kampioenschap zal over een seri... Lees verder

Pampusregatta 4 en 5 september - zeilen staat centraal

16 augustus 2021 - De Zeilvereniging het Y is blij het eerste weekend van september de Pampusregatta 2021 te kunnen organiseren. Na de record-deelname in 2020 (75 boten, in de eerste wedstrijd na... Lees verder

>