40 Mijl van Bru

25 mei 2024 - Bruinisse

Het nieuwe bestuur van de 40 mijl van Bru heeft de overname zo goed als rond. We hebben er ontzettend veel zin in om de volgende editie van de 40 mijl van Bru te laten plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2024! Ook het nieuwe bestuur is van mening dat de 40 mijl van Bru het meest gezellige, feestelijke Double Handed zeilevenement van Nederland moet blijven, zoals het altijd geweest is. Dit betekent een sportieve wedstrijd inclusief verzorgde lunch, een lekker buffet, een gezellig feest op een super locatie. Dit mogen jullie dan ook in 2024 weer van ons verwachten.

Met nog een goede week te gaan zijn er meer dan 100 zeiljachten ingeschreven. De ervaring leert dat de toerklassen de laatste weken snel vollopen zodra de weersvoorspellingen duidelijker worden, maar dit jaar geldt opnieuw dat er een maximum aantal deelnemers is. Zorg dat je er op tijd bij bent.

De 40 Mijl van Bru start dit jaar, net zoals altijd, vanuit Jachthaven Bruinisse. De zeilwedstrijd is bedoeld voor zowel de toerzeiler die kennis wil maken met het wedstrijd element, als de ervaren wedstrijdzeiler. Er zijn verschillende klassen: de ongemeten klasse met en zonder spi, de ORC-klasse en de sportbootklasse.

Schrijf je nu in voor de 40 Mijl van Bru en ervaar zelf wat deze unieke zeilwedstrijd te bieden heeft. Inschrijven kan tot zondag 19 mei.

Meer informatie: 40 Mijl van Bru

ORC DH SW

>