Kruis van Heeg

31 augustus 2024 - Heeg

Het Kruis van Heeg is een (toer)wedstrijd op het Heegermeer en de Fluessen voor alle soorten zeiljachten en wordt al sinds 1978 georganiseerd. Het Kruis van Heeg is van origine een lange afstand toerwedstrijd waarbij niet alleen het wedstrijdzeilen, maar ook het sociale aspect van de watersport hoog op de agenda staat. Niet alleen de ervaren wedstrijdzeiler komt aan zijn trekken, ook de gelegenheids- of beginnende wedstrijdzeiler kan zonder al te veel stress uitstekend uit de voeten om zich te bekwamen in het starten, navigeren en het trimmen van de boot.

De officiële documenten, zoals banenkaarten en wedstrijdbepalingen worden op het digitale mededelingenbord geplaatst. We verzoeken u die zelf af te drukken, maar u kunt ze ook digitaal beschikbaar houden.

Inschrijven en betalen gaat dit jaar via Manage2Sail, ook de schippersmaaltijd kan via Manage2Sail besteld worden tijdens het inschrijven. Voor Manage2Sail moet je wel een account aanmaken (https://www.manage2sail.com/nl-NL/Home/Register), veel zeilers hebben al zo’n account, heb je die eenmaal aangemaakt dan kan je die later ook voor andere wedstrijden gebruiken. Een handleiding voor het aanmaken van een account vind je hier: HANDLEIDING.

Meer informatie: Kruis van Heeg WS Heeg

SW

>