Bemanning

Zoek je bemanning voor je zeilboot, een opstapper voor maar één wedstrijd of juist bemanning voor een heel seizoen? Of zou je wat hulp kunnen gebruiken bij het aanbrengen van je boot naar een evenement, dus eerder een zeiltocht dan een wedstrijd?

Aan de andere kant: wil je graag meezeilen met een wedstrijdje in de regio of ben je juist een ervaren zeiler die op zoek is naar een sportieve zeilboot voor een lange offshore wedstrijd zoals de Zeilrace-Rally of de Fastnet Race? Plaats hier je oproep!

Voor het aanmeldingsformulier klik hier. 

Gezocht boot zoekt bemanning

Tinus

20 april - Ik heb een boot, ik heb een hele mooie splinternieuwe boot. Maar geen bemanning

E-mail adres: tinus@test.nl

Aangeboden bemanning zoekt boot

Willem Molenaar

26 september - Al jaren zeil ik bijna alle IRC/ORC wedstrijden in Nederland. De laatste jaren op een Standfast 43, waarmee we regelmatig voorin het klassement eindigden. Het afgelopen jaar zeilen we Double Handed en hadden ingeschreven voor de Fastnet. Dit ging om familieomstandigheden niet door. Mijn zeilpartner heeft aangegeven te stoppen met wedstrijdzeilen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een boot waar ik als bemanning wedstrijden kan meevaren. Ik ben 52, zeil en surf al heel mijn leven. Ik heb scheepsbouw gestudeerd, heb een vaarbewijs, OPST certificaat en het certificaat EHBO op zee. Verder heb ik ook ervaring op de J22 en Maxfun 25.

E-mail adres: willem@smrtprojects.com