IRC Europees Kampioenschap 2022 - Doe mee!

2 augustus 2022 - Nog 3 weken te gaan tot de start van het IRC Europees Kampioenschap 2022 in Breskens. Inschrijven kan nog tot 19 augustus dus wacht niet langer, wees er op tijd bij en schrijf je in. Europese kampioenschappen komen niet vaak zo dichtbij dus deelnemen is makkelijker dan ooit. Doe mee en test jezelf, je team en je boot! Kijk wie je van de collega IRC-zeilers uit Nederland, Belgie, Frankrijk en England achter je kan houden.

Het IRC Europees Kampioenschap 2022 tijdens Damen Breskens Sailing in Breskens loopt dit jaar van 24 t/m 28 Augustus, 1 dag metingen en controles en 4 dagen wedstrijden op gevarieerde banen om schippers en hun bemanning tot het uiterste te testen.

Natuurlijk is ook aan de after-sail gedacht. Onder andere brouwerij Moortgat-Duvel komt weer met zijn bekende apero-formule. Er wordt een mooie bar opgetuigd en dagelijks zijn er diverse foodtrucks aanwezig.

De inschrijvingen in de 3 IRC klassen lopen nu vlotjes binnen, maar er kunnen nog altijd deelnemers bij.

Parallel aan het IRC kampioenschap varen de Double Handed schepen hun wedstrijden op een aparte baan samen met de CR klassen. Voor deze vloot duurt het evenement 3 dagen van vrijdag tot en met de zondag. Voor Double Handed en CR is het ook mogelijk per dag in te schrijven.

Nogmaals: inschrijven kan nog tot 19 augustus dus wees er op tijd bij.

Meer informatie op vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Verzekerd tijdens wedstrijdzeilen

22 juni 2022 - Je zal niet vaak stilstaan bij de vraag: ben ik wel of niet verzekerd tijdens een zeilwedstrijd? Antwoord: dat hangt ervan af. Er zijn geen specifieke verzekeringen voor. En... Lees verder

>