Pin Mill Lunch bij Butt & Oyster Groot Succes

4 juni 2022 - Voor het eerst na 3 jaar afwezigheid kon op Hemelvaartsdag weer de traditionele Noordzee Club Lunch bij de Butt & Oyster in Pin Mill plaatsvinden. Ruim 200 deelnemers van de Vuurschepenrace genoten op het terras van de lunch en de gezelligheid. Mooi dat dit tradioneel hoogtepunt weer terug is en direct weer een groot een succes was.

De Vuurschepenrace was grotendeels een aan de windse race met op woensdag in de aanloop naar de Finish in Harwich 30-35 knopen uit het zuidwesten. Geen wonder dat iedereen tijdens de lunch volop verhalen over de tocht aan het uitwisselen was.

Speciaal voor de gelegenheid was een van de schippers van de race zo vriendelijk om twee banners van de Noordzee Club aan boord te nemen zodat ook tijdens de lunch onze sponsors prominent en mooi in beeld konden zijn.

Ook het weer werkte volledig mee: droog en warm genoeg om buiten te zitten.

Kortom een groot succes!

ORC IRC 2H

Perfecte laatste Goofies races 2021-2022

4 april 2022 - De Goofies zeilwedstrijd van maart  werd geplaagd door gebrek aan wind. Bij de laatste wedstrijd van het Goofies winter wedstrijd seizoen afgelopen zaterdag 2 april, waren de om... Lees verder

Geweldig 15e Lustrumfeest in Scheveningen

9 juni 2022 - Zaterdagavond 4 juni spetterde het eindelijk weer eens op de jachthaven in Scheveningen. Na afloop van de de eerste zeildag van de North Sea Regatta gaf de Noordzee Club een fee... Lees verder

>