Laatste nieuws

Standen Competitie Verbondsbezem zijn bijgewerkt t/m Damen Breskens Sailing Weekend

12 september 2018 - De Verbondsbezem Competitie 2018 nadert haar einde en de standen zijn bijgewerkt op de site. Er rest nog slechts ............


“Nederlands IRC Kampioen door leringen uit WK Zeezeilen”

6 september 2018 - De agenda verklapt dat het ondertussen ruim een maand geleden is dat we het Wereldkampioenschap zeezeilen in Scheveningen zeilden. Terwijl Nederland daarna met vakantie ging, ging in ................


Positieve ontwikkelingen bij Damen Breskens Sailing Weekend 2018

28 augustus 2018 - Met een pak extra raceklassen was het DAMEN Breskens Sailing Weekend 2018 groter dan ooit, tot blijdschap van het organiserend comité én alle deelnemende zeilers.


Noordzee Club en het WK Zeezeilen

10 augustus 2018 - De Noordzee Club heeft een belangrijke bijdrage gedaan aan het Wereldkampioenschap Zeezeilen, dat van 12 tot en met 20 juli 2018 plaatsvond in Scheveningen. Zonder Noordzee Club geen scoringssysteem die geschikt is voor zowel ORC als IRC, geen antwoord op de vele technische vraagstukken en geen schakel tussen de internationale organisaties.


Junique in de RBI

2 augustus 2018 - Een bericht vanaf de Junique in aanloop naar de start in de Round Britain & Ireland Race! "Zondag 12 augustus is het dan eindelijk zover….we starten in de Sevenstar Round Britain & Ireland Race!"