Laatste nieuws

Q&A-Webinar 7 december - Dag van het Wedstrijdzeilen

26 november 2021 - Dinsdagavond 7 december organiseert de Noordzee Club een Q&A-webinar over de Dag van het Wedstrijdzeilen. Na 2 jaar zouden we eindelijk weer een echte "Dag" hebben, maar helaas...... Om jullie weer een hele middag Zoom meeting te besparen hebben we een uitgebreid verslag gemaakt van alle onderwerpen die wij tijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen wilden behandelen. En daarover willen we op 7 december graag met je in gesprek en al je vragen beantwoorden.


Nieuw DQTC Jaarboek 2021 is uit

25 november 2021 - Jaarlijks wordt onder de naam DQTC regatta book een jaarboek samengesteld over de 1/4 tonners. Daarvoor worden ontwerpers, bouwers en zeilers geïnterviewd en zijn er verhalen geplaatst over bijzondere 1/4 tonners. Meer weten? Lees verder.


Dag van het Wedstrijdzeilen gaat niet door

15 november 2021 - De laatste Covid-maatregelen maken een borrel en diner met prijsuitreiking helaas niet mogelijk. Daarom is besloten ook de middagsessie te annuleren.


Goofies 2021-2022 gaan door

25 september 2021 - Goofies Winterserie 2021-2022 gaat door! De Goofies-wedstrijden worden vanuit de haven van Colijnsplaat in de wintermaanden iedere eerste zaterdag van de maanden oktober tot en met april op de Oosterschelde gevaren . De eerste wedstrijddag is zaterdag 2 oktober.


Najaarscompetitie in Full Swing

22 september 2021 - Met de corona op de achtergrond, staat het wedstrijdzeilen voor ons op de voorgrond! Kersverse Nederlands Kampioenen zijn gehuldigd en met de Van Uden Reco Medemblik Regatta in aantocht, wordt in diverse ORC-klassen in de najaarscompetitie gestreden om de “Vergulde Stoffer & Blik Trofee” in de wacht te slepen.