Laatste nieuws

Prachtige zeildag met een mooie wind tijdens november Goofies

13 november 2018 - Vorige maand lukte het door gebrek aan wind niet om alle zeilers over de start te krijgen. Nu was er voldoende wind om een “normale” Goofies zeilrace te kunnen varen. In combinatie met het zonnige weer ..........


Samenwerking tussen ORC en IRC gaat door!

30 oktober 2018 - Sarasota, Florida, USA – Vertegenwoordigers van de RORC en ORC hebben elkaar, voorafgaand aan de start van de Rolex Middle Sea Race, bij de Royal Malta Yacht Club ontmoet om de verdere samenwerking tussen IRC en ORC op technisch niveau en de toekomst van een gezamenlijk offshore wereldkampioenschap te bespreken.


Zeilrace & Rally gaat verder onder de nieuwe naam Scheveningen500

23 oktober 2018 - Stichting Zeilrace & Rally organiseert voor de 17de keer een Race en Rally met de start in Scheveningen en voor 2019 is als finish St. Malo Frankrijk gekozen onder de nieuwe naam Scheveningen500.


De Flevorace 2019: vanuit Enkuizen!

17 oktober 2018 - De Flevorace werd de afgelopen jaren vanuit de KNZ&RV sociëteit georganiseerd. Na afloop van de 2018 editie is een enquête onder (oud) deelnemers gehouden. Daarop kwam een hoge respons. Daaruit sprak overweldigend de wens om het evenement naar Enkhuizen te verplaatsen.


Eindstand Verbondsbezem Competitie 2018 bekend

12 oktober 2018 - Na een mooi zeilseizoen met een wereldkampioenschap voor de kust van Scheveningen en de nodige spanning binnen de zeilteams bij de voorbereiding voor het WK is er een einde .........