Laatste nieuws

Watersportverbond schrijft zich in voor 2020 Offshore World Championship

15 januari 2020 - Recentelijk heeft World Sailing bekend gemaakt hoe het format en het kwalificatieproces er uit gaat zien voor de mixed doublehanded offshore ........


ORC 2020 VPP and Rules now available

13 januari 2020 - With numerous improvements prompted by user input and internal research over the past year, the Offshore Racing Congress (ORC) is pleased to announce its new 2020 VPP and 2020 Rules books are available now for download from the ORC's website at www.orc.org/rules.


Kalender en Scoring Competitie 2020

12 januari 2020 - In de afgelopen periode is er op verscheidene niveaus hard gewerkt om het resultaat van de Focusgroep met betrekking tot een vernieuwde opzet van de “Noordzee Club Verbondsbezem Competitie” uit te werken en het resultaat hiervan is onlangs bekend gemaakt. In aanvulling daarop publiceren we nu de Kalender en de manier van Scoring voor de Noordzee Club Verbondsbezem Competitie 2020.


Goofies nieuwjaars editie met stevige wind en flinke zeegang

5 januari 2020 - De Goofies zeilwedstrijd op de Oosterschelde voor Colijnsplaat was zeker geen makkie voor de schippers en hun bemanning. In het eerste rak met stroom .........


Vernieuwde competitie in 2020

1 januari 2020 - Zeilers in ORC en IRC gemeten boten strijden al jaren met veel enthousiasme om de Noordzee Club Verbondsbezem Competitie en Nederlandse Kampioenschappen. De Verbondsbezem is een gezamenlijke jaarprijs van het Watersportverbond en de Noordzee Club. Door teruglopende deelnemersaantallen is aan de Noordzee Club gevraagd na te denken over een verandering van de opzet.