Kalender en Scoring Competitie 2020

12 januari 2020 - In de afgelopen periode is er op verscheidene niveaus hard gewerkt om het resultaat van de Focusgroep met betrekking tot een vernieuwde opzet van de “Noordzee Club Verbondsbezem Competitie” uit te werken en het resultaat hiervan is onlangs bekend gemaakt. In aanvulling daarop publiceren we nu de Kalender en de manier van Scoring voor de Noordzee Club Verbondsbezem Competitie 2020.

Beste leden, zeilers en relaties,


In de afgelopen periode is er op verscheidene niveaus hard gewerkt om het resultaat van de Focusgroep met betrekking tot een vernieuwde opzet van de “Noordzee Club Verbondsbezem Competitie” uit te werken en het resultaat hiervan is onlangs bekend gemaakt.

In aanvulling daarop ontvangt u hierbij twee bijlagen:

  • De kalender met de events in de nieuwe Noordzee Club Verbondsbezem Competitie 2020.
    Met 3 Key Events en tal van prachtige Regionale Events denken wij voor de komende jaren een prachtige vernieuwde competitie opzet te hebben neergezet.
  • Een uitleg over de scoring van de Key- en Regionale Events in 2020 en welke voorwaarden daaraan zijn verbonden.

Wij wensen alle zeilers prachtige zeildagen en dito strijd toe tijdens de Noordzee Club Verbondsbezem Competitie.
Tevens danken wij alle verenigingen en organisaties voor hun tomeloze inzet voor zeilend Nederland!
 
Met zeilersgroeten,
 
Bestuur Noordzee Club

ORC IRC 2H DQTC SC

Goofies nieuwjaars editie met stevige wind en flinke zeegang

5 januari 2020 - De Goofies zeilwedstrijd op de Oosterschelde voor Colijnsplaat was zeker geen makkie voor de schippers en hun bemanning. In het eerste rak met stroom ......... Lees verder

ORC 2020 VPP and Rules now available

13 januari 2020 - With numerous improvements prompted by user input and internal research over the past year, the Offshore Racing Congress (ORC) is pleased to announce its new 2020 VPP and 2020 R... Lees verder

>